Profile for aothundongphuc5
aothundongphuc5
Member Since: March 28, 2020
Member
Posts: 0

Starbucks là một trong những chuỗi coffee nổi tiếng nhất thế giới, quán cà phê Starbucks không chỉ mạnh về các sản phẩm cà phê hạt rang xay, thức uống chất lượng mà còn gây ấn tượng mạnh với triết lý xây dựng thương hiệu "cái gì xuât phát từ trái tim sẽ đến được với trái tim". Trải qua hơn 40 năm hình thành, xây dựng và phát triển thương hiệu, cà phê Starbucks không chỉ gói gọn bản thân trong thị trường Mỹ mà ngày nay quán Starbucks đã phát triển và trở thành chuỗi cửa hàng cà phê được ưa chuộng ở nhiều quốc gia trên toàn cầu

1. lịch sử ra đời của cafe Starbucks

Điều gì đã làm nên thành công của thương hiệu quán cà phê Starbucks như hiện nay? Và có bao giờ bạn thắc mắc quá trình lớn mạnh của thương hiệu cà phê quán Starbucks – biểu tượng nàng tiên cá trên logo có ý nghĩa gì? vì sao thương hiệu Starbucks thu hút hàng triệu khách hàng, người tiêu dùng và trở thành một trong những chuỗi cà phê nổi tiếng nhất thế giới. Cùng Chúng tôi tìm hiểu ngay qua bài viết dưới đây nhé. quán cà phê Starbucks nổi tiếng trên thế giới là một trong những thương hiệu cà phê chất lượng và sử hữu chuỗi cửa hàng rộng lớn, quy mô trên toàn thế giới. quán cafe Starbucks gân ấn tượng mạnh với khách hàng, người tiêu dùng không chỉ bởi các sản phẩm cà phê hạt rang xay mà còn thu hút bởi triết lý kinh doanh hướng về khách hàng. Mỗi nhân viên của quán cafe Starbucks đều đóng vai trò như một đại sứ của thương hiệu quảng bá thương hiệu của mình. Chính thức ra mắt thị trường vào năm 1971 nhưng phải mãi đến năm 1984 thì cái tên cà phê Starbucks mới thực sự thu hút được sự chú ý từ nhiều người khi thương hiệu thay đổi CEO. Những người sáng lập, cha đẻ của thương hiệu cà phê quán cafe Starbucks là Gordon Bowker, Zev Siegl và Jerry Baldwin nhưng sự thành công và nổi tiếng của cafe Starbucks chỉ bắt đầu khi Schultz đến và đảm nhiệm công việc hỗ trợ bộ phận Marketing.Có thể nói, một trong những cảm hứng cho ra đời thương hiệu này đến từ việc ông muốn tạo nên một chuỗi quán cà phê chất lượng từ hạt cafe espresso của Italy và xây dựng một phong cách thưởng thực cà phê mà từ trước tới giờ chưa từng có ở Mỹ. Bởi thời kì đó, theo người Hoa Kỳ cà phê là một loại nước để "uống" chứ không dùng để "thưởng thức". Với mong muốn tạo ra một thương hiệu cà phê giúp người dùng có thể đến để thư giãn, trò chuyện với bạn bè và hơn hết là để ngồi thưởng thức ly cà phê chất lượng. Đó chính là lí do cho sự ra đời của thương hiệu cà phê Starbucks nổi tiếng như hiện nay.

2. lợi ích của chiếc đồng phục quán Starbucks

cafe Starbucks đạt được thành công như ngày hôm nay không chỉ bởi hương vị cà phê độc đáo mà còn tạo được ấn tượng tốt với khách hàng nhờ thiết kế quán đẹp, nhân viện diện áo thun đồng phục quán cafe Starbucks phục vụ rất nhiệt tình, chu đáo. Hãy cùng tìm hiểu ý nghĩa đằng sao chiếc áo thun đồng phục Starbucks ngay sau đây nhé. Ra đời từ năm 1971, có thể nói quán cà phê Starbucks là thương hiệu cà phê có lịch sử lâu đời. Trong suốt quá trình thực hiện chiến lược phát triển thương hiệu, luôn chú trọng thiết kế mẫu áo thun đồng phục quán đẹp cho nahan viên sử dụng, đồng thời bài trí không gian quán hài hòa để khách hàng đến thưởng thức hương vị cà phê thơm ngon. mẫu đồng phục áo thun cafe Starbucks được chỉnh sửa rất nhiều lần để phù hợp với thị yếu của người tiêu dùng, trong mỗi giai đoạn khác nhau.

3. logo quán cà phê Starbucks có ý nghĩa thế nào?

cafe Starbucks luôn làm khách hàng nhớ tới với biểu tượng logo nàng tiên cá. Tính tới thời điểm hiện tại, logo quán cafe Starbucks được chỉnh sửa và thiết kế đơn giản, tối giản hết mức so với biểu tượng logo cà phê Starbucks cũ nhằm thể hiện tính thẩm Mỹ và yếu tố thời trang hơn. Ý nghĩa logo cafe Starbucks với biểu tượng nàng tiên cá khi được thay đổi diện mạo hoàn toàn so với phiên bản gốc đầu tiên như một sự giải phóng, thể hiện mục đích cà phê Starbucks muốn thoát khỏi khuôn khổ để vươn xa hơn ra thị trường trên thế giới, khám phá những điều mới mẻ và kết nối mọi người trên toàn cầu. Hơn nữa, với biểu tượng nàng tiên cá được thiết kế với diện mạo mới trông sáng sủa và thu hút hơn so với biểu tượng logo cũ. Dĩ nhiên, bất cứ sự thay đổi thiết kế logo Starbucks coffee, ý nghĩa logo cà phê Starbucks nào cũng gắn liền với từng gia đoạn xây dựng, hình thành và phát triển thương hiệu ra toàn cầu ngày càng nổi tiếng và được nhiều ưa chuộng hơn. mong rằng với những chia sẻ trên của áo thun song phú đã giúp bạn có được những thông tin hữu ích về thương hiệu cà phê nổi tiếng, hiểu được ý nghĩa chiếc áo đồng phục Starbucks, logo quán cafe Starbucks trong việc quảng bá thương hiệu đến với khách hàng. Từ đó trả lời được những thắc mắc của mình. xem tại: áo đồng phục starbucks coffeeLatest Blogs
Charles Babcock   4/21/2017   15 comments
Eighty-four percent of large companies around the world say they are using artificial intelligence, and 62% say AI is important to remaining competitive in the year 2020. But ...
Susan Nunziata   5/28/2014   111 comments
For more than four years, EnterpriseEfficiency.com (E2) has been the best IT community on the Internet. As with all good things, soon our time together here will end.
Susan Nunziata   5/20/2014   95 comments
Is it time to ask for a raise? If you're a female IT executive, or more than 55 years old, your answer might well be a resounding "Yes!" Let's take a look at highlights of the ...
Brian Moore   5/19/2014   35 comments
I think they're lucky it still isn't a monk.
Sudha Nagaraj Bharadwaj   5/13/2014   32 comments
Internet surveillance in India is turning really fierce. A Facebook transparency report reveals that the social network removed 4,765 pieces of content originating in India in the second ...
Latest Archived Broadcast
We talk with Bernard Golden about accelerating application delivery in the cloud.
On-demand Video with Chat
Register for this video discussion to learn how tablets can provide true business usability and productivity.
E2 IT Migration Zones
IT Migration Zone - UK
Why PowerShell Is Important
Reduce the Windows 8 Footprint for VDI
Rethinking Storage Management
IT Migration Zone - FR
SQL Server : 240 To de mémoire flash pour votre data warehouse
Quand Office vient booster les revenus Cloud et Android de Microsoft
Windows Phone : Nokia veut davantage d'applications (et les utilisateurs aussi)
IT Migration Zone - DE
Cloud Computing: Warum Unternehmen trotz NSA auf die „private“ Wolke setzen sollten
Cloud Computing bleibt Wachstumsmarkt – Windows Azure ist Vorreiter
Like Us on Facebook
Twitter Feed
Enterprise Efficiency Twitter Feed
Site Moderators Wanted
Enterprise Efficiency is looking for engaged readers to moderate the message boards on this site. Engage in high-IQ conversations with IT industry leaders; earn kudos and perks. Interested? E-mail:
[email protected]
Dell's Efficiency Modeling Tool
The major problem facing the CIO is how to measure the effectiveness of the IT department. Learn how Dell’s Efficiency Modeling Tool gives the CIO two clear, powerful numbers: Efficiency Quotient and Impact Quotient. These numbers can be transforma¬tive not only to the department, but to the entire enterprise.

Read the full report
The State of Enterprise Efficiency in the Virtual Era: Virtualization – Smart Approaches to Maximize Gains
Virtualization is a presence in nearly all enterprise data centers. But not all companies are using it to its best effect. Learn the common characteristics of success, what barriers companies face, and how to get the most from your efforts.

Read the full report
Informed CIO: Dollars & Sense: Virtual Desktop Infrastructure
Cut through the VDI hype and get the full picture -- including ROI and the impact on your Data Center -- to make an informed decision about your virtual desktop infrastructure deployments.

Read the full report
SPONSORED BY DELL
CASE STUDIES
EBOOKS
PUBLIC SECTOR RESOURCES
VIDEOS
WHITE PAPERS
WINDOWS SERVER 2012 RESOURCES
A Video Case Study – Translational Genomics Research Institute
e2 Video


On the Case
TGen IT: Where We're Going Next

7|11|12   |   08:12   |   10 comments


Now that TGen has broken new ground in genomic research by using Dell's storage, cloud, and high-performance computing solutions, the company discusses what will come next for it and for personalized medicine.
On the Case
Better Care Through Better Communications

6|6|12   |   02:24   |   11 comments


The achievements of the TGen/Dell project could improve how all people receive healthcare, because they are creating ways to improve end-to-end communication of medical data.
On the Case
TGen IT: Where We Are Now

5|15|12   |   06:58   |   6 comments


TGen is breaking new ground in genomic research by using Dell's storage, cloud, and high-performance computing solutions.
On the Case
TGen IT: Where We Were

4|27|12   |   06:45   |   10 comments


The Translational Genomics Research Institute wanted to save lives, but its efforts were hobbled by immense computing challenges related to collecting, processing, sharing, and storing enormous amounts of data.
On the Case
1,200% Faster

4|18|12   |   02:27   |   12 comments


Through their partnership, Dell and TGen have increased the speed of TGen’s medical research by 1,200 percent.
On the Case
IT May Improve Children's Chances of Survival

4|17|12   |   02:12   |   8 comments


IT is helping medical researchers reach breakthroughs in a way and pace never seen before.
On the Case
Medical Advances in the Cloud

4|10|12   |   1:25   |   5 comments


TGen and Dell are pushing the boundaries of computing, and harnessing the power of the cloud to improve healthcare.
On the Case
TGen: Living the Mission

4|9|12   |   2:25   |   3 comments


TGen's CIO puts the organizational mission at the heart of everything the IT staff does.
On the Case
TGen Speeding Up Biomedical Research to Save More Lives

4|5|12   |   1:59   |   6 comments


The Translational Genomics Research Institute is revamping its computing to improve speed, storage, and collaboration – and, most importantly, to save lives.
On the Case
Computing Power Helping to Save Children's Lives

3|28|12   |   2:13   |   3 comments


The Translational Genomics Institute’s partnership with Dell is enabling them to treat kids with neuroblastoma more quickly and save more lives.
Tom Nolle
The Big Reason to Use Office

3|18|14   |   02:24   |   46 comments


Office and personal productivity tools come in a first-class and coach flavor set, but what makes the difference is primarily little things that most users won't encounter. What's the big issue in using something other than Office, and can you get around it?
E2 Editors
SPONSORED: Mobile Security — A Use Case

3|4|14   |   04:27   |   16 comments


New mobile security solutions can accommodate a wide array of needs, including those of a complex university environment.
Tom Nolle
Killing Net Neutrality Might Save You Money

1|16|14   |   2:13   |   16 comments


The DC Court of Appeals voided most of the Neutrality Order, and whatever it might mean for the Internet overall, it might mean better and cheaper Internet VPNs for businesses.
Tom Nolle
The Internet of Everythinguseful

1|10|14   |   2:18   |   19 comments


We really don't want an "Internet of Everything" but even building an Internet of Everythinguseful means setting some ground rules to insure there's value in the process and that costs and risks are minimized.
Tom Nolle
Maturing Google Chrome

12|30|13   |   2.18   |   25 comments


Google's Chrome OS has a lot of potential value and a lot of recent press, but it still needs something to make it more than a thin client. It needs cloud integration, it needs extended APIs via web services, and it needs to suck it up and support a hard drive.
Sara Peters
No More Cookie-Cutter IT

12|23|13   |   03.58   |   21 comments


Creating the right combination of technology, people, and processes for your IT organization is a lot like baking Christmas cookies.
Sara Peters
Smart Wigs Not a Smart Idea

12|5|13   |   3:01   |   46 comments


Sony is seeking a patent for wigs that contain computing devices.
Tom Nolle
Cloud in the Wild

12|4|13   |   02:23   |   15 comments


On a recent African trip I saw examples of the value of the cloud in developing nations, for educational and community development programs. We could build on this, but not only in developing economies, because these same programs are often under-supported even in first-world countries.
E2 Editors
SPONSORED: Is Malware Evading Your IPS?

11|18|13   |   03:16   |   4 comments


Intrusion prevention software is supposed to detect and block malware intrusions, but clever malware authors can evade your IPS in these five main ways.
Sara Peters
Where Have All the Mentors Gone?

9|27|13   |   3:15   |   38 comments


A good professional mentor can change your life for the better... but where do you find one?
Tom Nolle
SDN Wars & You Could Win

9|17|13   |   2:10   |   5 comments


VMware's debate with Cisco on SDN might finally create a fusion between an SDN view that's all about software and another that's all about network equipment. That would be good for every enterprise considering the cloud and SDN.
Ivan Schneider
The Future of the Smart Watch

9|12|13   |   3:19   |   39 comments


Wearing a bulky, oversized watch is good training for the next phase in wristwatches: the Internet-enabled, connected watch. Why the smartphone-tethered connected watch makes sense, plus Ivan demos an entirely new concept for the "smart watch."
Tom Nolle
Cutting Your Cloud Storage Costs

9|4|13   |   2:06   |   3 comments


Cloud storage costs are determined primarily by the rate at which files are changed and the possibility of concurrent access/update. If you can structure your storage use to optimize these factors you can cut costs, perhaps to zero.
Sara Peters
Do CIOs Need an IT Background?

8|29|13   |   2:11   |   23 comments


Most of the CIOs interviewed in the How to Become a CIO series did not start their careers as IT professionals. So is an IT background essential?
Ivan Schneider
The Internet Loves Birthdays

8|27|13   |   3:25   |   69 comments


The Internet has evolved into a machine for drumming up a chorus of "Happy Birthday" messages, from family, friends, friends of friends who you added on Facebook, random people that you circled on G+, and increasingly, automated bots. Enough already.